Nu är jag trött som bara den....

Jag har alltså tränat 4 timmar idag vilket betyder att jag "bara" ska träna 2 timmar imorgon haha =D Hur som helst gick jag och kärleken till utegymmet också idag på sen eftermiddag och rätt vad det var så hade två timmar gått och vi var jättehungriga! Nu vill jag gå och lägga mig och sova till imorgon för då blir det utegym igen yeeeee!
 
Här hänger jag och hänger haha i en back hang som stärker rygg, mage, armar, axlar och skuldror att inte tala om händer och greppet!!!
 
Koncentration ser ut så här och magmusklerna grinar men det gör även mina händer :(
 
PS. 100+100 squats done!
God natt och sov gott ♥♥♥

En ny vecka började på gymmet :)

Underbart när solen skiner redan kl 05! Jag åkte till gymmet fast jag hellre hade stannat kvar i sängen faktiskt! Träningsvärk i benen efter alla squats och hopp squats (som jag varvar djupa squats med) jag har gjort under helgen, jobbiga men roliga =D
 
Reklampauser är faktiskt perfekta träningstillfällen tycker jag =D
 
Jag har redan börjat med nya träningsrutiner som innebär att jag skippar alla maskiner men tar fria vikter istället. Jag gör typ bara 3 olika övningar med fria vikter nämligen squats, militärpress och marklyft! Det får räcka för mig eftersom jag gör massa annat med gummiband och med egen kroppsvikt. Jag använder också viktskivor eller bulgarian bag i olika rörelser men räknar det mer som stretching med motstånd haha =D som i de här bilderna från imorse :)
 
Ha en fin dag ♥♥♥

Våga prioritera dig själv....

Ha en trevlig helg och ta hand om dig själv och ta hand om varandra ♥
 
Ibland är det svårt att komma ihåg sig själv när världen i det stora och det lilla bara snurrar på och man har massa måsten och krav. Samhällets krav på prestation, jobbet och chefen som vill ha mer från dig för att få valuta för sina pengar, familjen som behöver dig och det du gör för och med den samt  vänner som också behöver dig i olika situationer. Ofta är det vänner som vi prioriterar bort när tiden blir knapp men framförallt prioriterar vi bort oss själva!
 
Var i ditt liv får du plats? Hinner du reflektera om du är nöjd, lycklig och har balans i livet? Älskar du ditt jobb eller är det bara ett måste för pengarna? Ser du dig själv för den du är eller spelar du en roll som gör de flesta i din omgivning nöjda? Du kanske säger att jag har inte tid med sånt skit men det är just du som verkar behöva denna reflektion innan det har gått för långt och du har bränt ut dig.... Så våga ta dig tid och våga prioritera dig själv. Det enda som krävs är att du gör detta, att du tar ansvar för ditt liv och ditt välmående. Ingen tvingar dig att leva ett liv i ekkorhjulet fast det kan kännas så, men det är du som väljer...
 
Så för en gångs skull: prioritera dig själv och ta dig tid att fundera över dessa frågor och låt hjärtat berätta hur det står till med dig i ditt liv..... Låt detta ta tid och lyssna på svaren som kommer men tvinga inte fram något för då är du stressad igen och det är inte meningen.
 
Hitta en plats som ger dig lugn som t.ex. naturen, ett litet rum hemma eller en annan plats någonstans och låt hjärtat vägleda dig till en lugn andning och en vidarefärd mot dina frågor och de svar som kommer. Lyssna inåt och lär dig att ta dig tid att prioritera dig själv ens 5 minuter om dagen. Det ger mer än du tror och du är värd det ♥♥♥
 
 
 
 
 
 

yoginis.blogg.se

Yoginis blogg handlar mest om träning och utmaningar som jag utsätter mig för i utvecklingssyfte ;)

RSS 2.0